Roadtripppsss..

Igår (torsdag) måtte vi bli hjemme å vente på FedEx levering for storesøstra mi hadde noe hun ønsket seg. Og med FedEx og andre leveringsbiler, vet man aldri når dem kommer. Så etter at han hadde vært her med pakken hennes, tenkte vi at vi  kunne ta oss en tur litt videre fra Park City. Så vi satte oss i bilen å kjørte. Det startet med overskyet vær, men det ble sol og blå himmel etterhvert. Så det var en ganske fin roadtrip. Vi dro først til et sted like bortenfor Park City, ved navn Deer Valley. Der har det tydeligvis nettopp vært verdensmesterskap i freestyle (i februar). Det var en utrolig fin landsby. Alt var utrolig pent å se på, og de hadde en svær gondolgreie som gikk oppover fjellet. Vi kjørte litt rundt å så på husene, som var utrolig fine og svære. Deretter kjørte vi langt opp på fjellet for å komme høyest opp, noe som ikke var så veldig lett. Men vi kom oss opp til slutt. Her er noen bilder fra toppen:

Deretter kjørte vi videre på oversiden av Park City, til noe som heter Silver Springs. Det så utrolig dyrt ut egentlig. Et mega hotell i bunn av bakken, og en masse små boligområder på veien opp. Like bortenfor denne bakken, var det en annen resort som jeg ikke fikk med meg navnet på, men de hadde et sted som het «Stein Eriksen Lodge». Utrolig koselig, fine hus og boligområder. Og som alltid i USA er det slike små «landsbyer» i bunn av hver Mountain Resort. Noe de også hadde her. Der har dem alt fra restauranter, klesbutikker til Starbucks.

Det som er så rart her oppe er at alle Mountain Resortene er utrolig nærme hverandre. Vi har Canyons som ligger fem minutter før Park City, så har du Deer Valley som ligger 7 minutter med bil etter Park City. Så har du Silver Springs som ligger 15 minutter ovenfor Park City. Det er heiser og bakker overalt. Alt er så vakkert! :)

—————————————————————————————————

Igår var det også St. Patricks Day. Noe alle tydeligvis ville feire. Alle hadde enten en grønn lue (en sånn som jeg bruker på jobben hjemme!!) eller et kjede eller hele kostymer. Det var morsomt å se. Men igår var det også en utrolig ulempe for oss med tanke på de ***** dumme naboene vi har ovenfor oss. Det er ikke nok for dem å spille drit høy musikk hele dagen fra tidlig på morgenen, men i tillegg har det vært situasjoner hvor de står å skriker til hverandre og hoppe rundt som noen gærninger. Kjøtthuer! Og igår var det helt ekstremt. De er jo aldri utenfor døren sin, de sitter bare der opp med musikken sin og geeker. Men de tok seg tydeligvis en tur ut igår, for det var stille fra klokken 10. Yes, endelig en natts søvn uten bassen og skrikingen dems.

MEN da klokken slo 02.00 kom dem dundrende inn i leiligheten sin. De satte på full guffe musikk, begynte å hoppe rundt på møblene sine (hørtes det ut som) og skrek til hverandre. Det var umulig å sove. Hele taket ristet. Så Henrik prøvde å slå i taket for å gjøre dem oppmerksom på at de holdt oss våkne (igjen). De reagerte med å slå tilbake. FETT! Så vi fikk altså ikke sove inatt..

Det gjorde at vi forsov oss idag og min tålmodighet er lik null når det kommer til dem ikveld. Og ja. Selvfølgelig begynte dem med musikken sin kl. 09.00 idag tidlig. Hva er galt med dem? Da vi endelig sto opp idag, var vi så ødelagte etter dårlig søvn. Så da tok vi likegreit en roadtrip ned til Salt Lake City. Denne gangen for å finne et kjøpesenter og sjekke ut byen. GPSen vår klarte å rote oss borte i et mega stort sykehus område, så vi fikk sett mye av det da. Hehe. Det var utrolig svært! Også kjørte vi rundt i et område kalt Foothill. Alt var så rent og ordentlig der. Alle husene, alle nabolagene, hovedgaten og en kjempehøy fotballstadion som var fra OL i 2002. :)

Veien ned til Salt Lake City.

Litt musikk måtte vi ha

Vi fant til slutt ut at vi skulle be GPSen finne et kjøpesenter til oss. Det ble da Valley Fair Mall. Noe som virkelig ikke så ut som et kjøpesenter da vi kom dit. Men det var det jo. De hadde et utrolig irriterende tog som kjørte fram og tilbake å tutet og det var det utrolig mange rare butikker der egentlig. Og en hel sidegang med bare junkfood mat og en kino. Vi fant oss to – tre butikker og fikk handlet litt likevel :) Så nå sitter vi å slapper av foran peisen og skal straks legge oss. Imorgen er en ny dag, og forhåpentligvis får vi oss en god natts søvn inatt! Ha en fin lørdag hjemme :)

Fått en ny bamse av Henrik. Litt kul eller?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under USA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s