Tur til hovedkontoret!!

Idag var vi innom Skullcandy sitt hovedkvarter, som holder til like nede i veien her. Skullcandy Norge, v/André Akermann hadde fikset at vi, og to skikjørere ved navn Erik Næss og Andreas Disch fikk lov til å ta turen innom. Så Erik og Andreas tok turen opp fra Salt Lake City, hvor de bor om dagen. Da vi kom ned til lokalet og ventet i resepsjonen, ble vi møtt av Tim Pomplun som er «International Channel Manager» for Skullcandy. Han skulle vise oss rundt i lokalene deres. Han fortalte bl.a at de hadde gått fra 30 stk som jobbet der da de startet opp i 2003, til godt over 100 stk per dags dato. Hehe. Så de har utvidet ganske voldsomt siden den tiden. De hadde også et stort kontor i Los Angeles.

Vi fikk se spiseområdet, møterommene, kontorlandskapet, produktutviklingsdelen, nye modeller som kommer og skateområdet/ minirampen. Møterommene var ganske kule, dekket av store postere av kjente personer med Skullcandy headphones. En typisk reklame ad, man kan finne i butikker. Skateområdet/minirampen var dekket av esker og ferdige produkter, så den var ikke så mye å skate på akkurat der og da. Men så ganske chill ut å ha det i arbeidsområdet sitt. Hehe. I produktutviklingsdelen satt det et par karer og jobbet, og det var morsomt å se hvordan de har det. Det er her de kommer med nytt design og utseende til de forskjellige modellene dem har.

Til slutt fikk vi se de nye modellene som snart kommer på markedet. Med bedre løsninger når det gjelder lyd, ledningskvalitet og design. Vi fikk også med oss en ny modell hver, som kalles Uprock. De er verdt å få seg :)

Venterommet. Hehe.

Kontorlandskapet. Erik og Disch på vei igjennom.

Produktutviklingsdelen. Tim Pomplun til høyre i bildet.

Noen av produktene deres. Beklager dårlig bilde, tok det relativt kjapt mens vi kikket.

Her prøver Erik et par av de dyreste headphonesa som kommer senere i år. De ligger på rundt 200 Euro og de var laget av samme type glass som man finner i solbriller. Vanvittig kule!

Headphonesa vi fikk. Uprock – twin 40mm drivers crank full spectrum sound. Tangle – free flat cable. Utrolig behagelig å ha på hodet med vill lyd. I like it :)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under USA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s