Snøstorm og bil..

Igår hentet vi bilen vår nede i Salt Lake City. Hehe. Vi fikk en Hyuandai Accent, med allseason tires. I tillegg var det meldt snøstorm og sterk vind. Det blåste så fælt at noen trailere hadde gått over ende, og vi kunne se trafikklysene som hang over lyskryss vaie veldig fram og tilbake. Haha. Så kanskje ikke den beste bilen å få tak i, med tanke på omstendighetene. Men vi satte oss i den, og kjørte opp igjen til Park City. Det er den verste bilturen jeg har kjørt i hele mitt liv. Oppover fjellene var det for det første bekmørkt. Gatelykter skal dem jo ikke ha. I tillegg blåste det så mye at bilen svingte av seg selv. Og for å toppe kransekaka, så snødde det så sykt mye. Alt jeg så var hvite snøfnugg på størrelse med hagl komme i 120 mot frontruta, og på veien lå det et lag av snø som gikk i virvler. Så jeg sleit litt med å se vegbanen og filene. Måtte mye konsentrasjon til for å komme oss trygt frem til PC. Men vi kom oss trygt fram!

Idag ringte tlf rundt 10.00. Det var firmaet vi hadde leid bilen fra, og det hadde visst oppstått en situasjon hvor bilen vi hadde leid var blitt solgt (??). Så hun ønsket å bytte bil, og vi kunne gjerne oppgradere uten tilleggskostnader. Så jeg ba om en litt større bil, som er bedre på snø. Og det var helt greit. En mann fra firmaet hennes, kjørte opp bilen for å bytte. Så nå har vi fått en Chevy Malibu. Den er mye, mye bedre å kjøre. Så det var veldig greit! Men siden vi måtte vente på mannen som skulle bytte bil (som i tillegg sleit med å finne fram), ble det ingen tur i bakken i dag heller. Men vi fikk dratt bortom å fikset sesongkortene våre også sjekket vi ut OL – parken som er her. Men i morgen er det rise and shine early :)

Reklamer

3 kommentarer

Filed under USA

3 responses to “Snøstorm og bil..

 1. Mormor

  Hei jenta mi! Tenker mye på deg om dagen. Du er jammen drit-tøff som kjører bil og ordner opp der borte, ikke mange hadde tørt det. Moro å følge
  med på bloggen og bildene dine. Det første jeg gjør hver morgen er å jekke bloggen din. Ellers alt bra her i gamlelandet, fint vær, solen skinner i dag.
  Skulle hilse deg så mye fra Beauty, hun er ganske fornøyd med matmoren sin tror jeg.
  Kos dere videre og masse hllsner og klemmer fra mormor

 2. du er tøffere enn toget yvonne kjempe bra kjørt hilsen bmor bfar.

 3. Huff, den veistrekka er jo ille nok uten mørke, vind og snø:P Jeg kjørte gjennom det området for et par uker siden på vei til fra Colorado til Lake Tahoe, men hadde heldigvis fint vær hele veien:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s