Park City, Utah.

Da har vi endelig kommet fram til Park City, etter mye om og men. Eller, selve reisen gikk fint. Vi dro tidlig søndag morgen, kom fram til LA 12.30, flyet gikk 16.25. Leverte bilen, kom oss på flyplassen, sjekket inn og spiste litt mat. Når vi endelig kom fram til Salt Lake City, var klokken ca 19.00 og vi måtte finne ut hvordan vi kom oss derfra og opp til Park City. Da vi hentet baggasjen vår, fikk vi øye på «Park City transportation», så vi gikk rett bort dit og fikset felles ride med flere mennesker opp til Park. Det kostet ca 70 dollar. Men her kommer det turbulente:

Vi måtte innom to steder: Første stedet for å hente nøkkel, og det andre stedet var der vi skulle bo. Men da vi kom fram til det første stedet (dette var da søndag kveld, og vi hadde blitt instruert i å taste inn en kode på en boks på veggen for å få nøkkelen), så var det lys i resepsjonen og en dame innenfor. Så jeg løp inn, mens de fem andre i mini bussen ventet sammen med bil – mannen. Fra der ga jeg henne reservasjonsarkene våre, hvor det sto hva vi hadde reservert og at alt var betalt. MEN: hun fant det ikke i systemet. Hun lette og lette, bil – mannen kom trippende inn rett som det var, kjempe stressa pga de andre passasjerene. Etter lang tid, spurte jeg hva problemet var: «I cant find the reservation in the system, and the place you´ve booked is taken.» OH CRAP.

Bil – mannen hadde nå nådd tålmodighetspunktet sitt og la baggasjen vår i resepsjonen og dro sin vei for å levere de andre. Han sa at han skulle komme tilbake, så vi kunne løse dette imens. Det var greit. Samtidig kom datteren til resepsjonsdamen innom, og moren ba henne om hjelp til å fikse dette. Etter mye om og men, forklarte de oss at de ikke kunne gjøre så mye mer akkurat den dagen, og at det virket som at bookingen vår på å bo fast et sted i seks uker, ville bli nesten umulig.(!!) Så ble vi kastet inn i bilen til datteren hennes (veldig hyggelig og pratsom jente), som kjørte oss til tacobell for litt mat, også for å finne et sted å bo for natta. Hun måtte gå innom leiligheter for å sjekke at de var rene og ledige. Imellom tiden hadde resepsjonedamen prøvd å ringe vår agent, som hadde fikset reservasjonen vår (nytteløst en søndagskveld) og bil – mannen hadde kommet tilbake. Men siden vi ikke var der, og de ikke hadde funnet noen løsning så dro han sin vei igjen. Til slutt fant de en ledig leilighet til oss i noe som het powderwood resort, som lå rett nedenfor vårt opprinnelige bosted. En kjempe søt, koselig leilighet med flatskjerm tv, to soverrom, to bad og en fantastisk sofa. Hehe. Før vi kunne legge oss for natta, måtte vi ned igjen til resepsjonen, skrive under på noen papirer, ta med oss sekkene våre og bli kjørt opp igjen av datteren. De lovte oss å fikse problemet på mandagen, og beklaget på det største at noe sånt kan oppstå. Rett før vi skulle legge oss, banket det på døren og det var bil – mannen. Han ville ha betaling! Haha, men baggasjen vår hadde han ikke med seg…

Så kommer vi til mandag, valentines day. Siden det hadde blitt en lang dag på søndagen, sov vi litt ekstra på mandagen. Jeg våknet rundt 11, ringte mamma fortalte henne situasjonen, for deretter å ringe ned til resepsjonen. Til min overraskelse, hadde de fikset alt til oss. Et sted å bo for seks uker, samme sted vi opprinnelig skal ha bestilt, eneste var at de ventet på at personene som bodde der, skulle flytte ut også vaske igjennom leiligheten. Dette visste de ikke helt hvor lang tid ville ta. Derfor sto vi opp, og gikk oss en runde. Park City er mye større enn vi opprinnelig trodde. Vi trodde vi kunne klare oss fint uten bil, men det ble ganske fort klart for oss at vi kom til å måtte trenge det. Bare matbutikken tok en evighet å gå til. Haha. Men vi fikk oss en fin, lang gåtur  imellom tiden. Også er vi naboer med en liten landsby som heter Tanger Outlets. Det er outlets butikker i hele landsbyen, alt fra Oakley, Volcom, Nike 6.0 til keege butikker som Ralph Lauren, Abercrombie and Fitch. Pappas paradis! Haha.

Da vi kom tilbake til leiligheten og nettopp hadde satt fra oss varene vi hadde kjøpt, banket det på døren. Det var manageren, Gary, som ville si at alt var ordnet, stedet var rent og vi kunne flytte inn. Men pågrunn av alt klusset som hadde oppstått, så tenkte jeg at det er bedre å være på den sikre siden med det nye stedet, så jeg ba om å få se på det først. For å se at det faktisk er det vi hadde bestilt. Det var helt greit for han, så han kjørte meg opp og viste meg rundt. Garasjeplass, kjøkken med stekeovn, vaskemaskin/tørketrommel, to soverom, walk – in closet, to bad med badekar i begge. Koselig stue, himmelsk sofa. Det var ikke helt som det vi hadde bestilt, men han fortalte meg at de hadde klart å slette reservasjonen vår, så det var det eneste han fikk fikset nå og for seks uker. Og på grunn av feilen de hadde klart å gjøre, var han ganske ydmyk. Det eneste som var negativt med leiligheten, var at det ikke var internett dekning. Han fikk ganske dårlig samvittighet for dette, så han sa han skulle fikse det til oss, i tillegg til en bil vi kunne ha i seks uker. Vi dro tilbake, hentet Henrik og baggasjen vår og flyttet inn. Imellom tiden hadde han tatt en tlf for å fikse en bil, og det endte på 6000 kr for seks uker inkl. alle tilleggsavgifter. Det er ganske billig ass! Den forje bilen vår kostet 14.000 for 1 måned. Så vi er fornøyd med det. Hele mandagen holdt han løpende kontakt med oss, og fant fort ut at vi kom til å trenge en tlf i stede for at han skulle komme på døren vår. Så han gikk likegreit i butikken å kjøpte en mobil tlf til meg, med 750 ringeminutter!! Haha. Så nå har jeg amerikansk tlf ;)

Mandag kveld slappet vi bare av, spiste pizza og jeg fikk et kjempe nydelig kort av Henrik med sjokolade og en bamse. Så det var en fin mandag, selv om det var mye å gjøre. Hehe.

Tirsdag morgen ble jeg vekket tidlig av at den amerikanske tlf min ringte, og det var mamma. Fikk en dårlig nyhet, som resulterte i at den dagen var veldig trist. Stirret for det meste tomt i luften og prøvde å tenke på andre ting. Manageren kom også innom med et mobilt internett som vi skulle plugge inn i macene våre. Så vi fikk endelig internett. Bilen vår skal vi hente senere idag, og vi gleder oss til å sjekke ut bakken!

Så til tross for en noe turbulent start på Park City oppholdet, koser vi oss i den nye leiligheten :)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under USA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s