3 dager til avreise..

Beklager sene oppdateringer, men nettet her er så ustabilt til tider at det er bare å gi opp. Videoen er litt forsinket, men den kommer snart. Været her er fortsatt strålende og vi har det fortsatt kjempebra. Parkfolkene i BigBear har begynt å ta bort litt elementer i bakken nå, noe jeg ikke skjønner helt hvorfor, men det er fortsatt nok å leke seg på. Varmegradene har begynt å krympe litt, og vi har vært nede i – 2 grader!!! Hahaha. California ass. Jeg har gode dager i bakken, og dårlige. De dårlige er jeg ikke så glad i. Da får jeg ikke til noe!

På mandag fant vi ut at det var en dyrehage rett ved bakken. (Yess, ikke så veldig observang!) Moonridge Zoo het den. Så vi slang oss inn der. 18 dollar for to personer og de fleste dyrene var trøtte. Vi fikk se bøffel, rever, svartebjørn (denne gikk bare rundt i ring hele tiden. stakkars), grizzly bjørner (som sov og sov) rådyr, ulver(som krangla med hverandre), hvit ulver(som var i karantene), løver, slanger, skildpadde(som stanget hodet i veggen), vaskebjørn, skunkdyr, piggsvin og masse annet jeg ikke kan navnet på. Blant annet en liten en som ligner litt på en oter, bare med laaang hale og spist tryne med EN skeiv tann stikkende ut av munnen.

På søndag skal vi tilbake til LA, levere bilen og fly til Salt Lake City. Når vi ankommer Park City, skal vi flytte inn i en helt herlig leilighet, med ekstra soverom og stort kjøkken! Og forhåpentligvis har vi mye bedre internett enn vi har her. Vi gleder oss veldig, spesielt Henrik, ettersom hoppene her er litt mindre enn det han er vandt til. Vi har sjekket ut Park City nettsidene og det står at de blant annet har fått opp over 40 jibbs i den ene parken. Aaah, HEAVEN? I think so. Nettsiden: http://www.pcride.com/ride – Check it OUT!

Reklamer

2 kommentarer

Filed under USA

2 responses to “3 dager til avreise..

  1. Mormor

    Flott at dere koser dere, og det er artig å lese bloggen din Yvonne og se bilder fra turen.Alt bare bra i gamlelandet.Kos dere videre .Klem fra mormor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s